Höstens bästa Odds Bonusar

I samband med att de stora Europeiska fotbollsligorna nu drar igång för säsongen höjer flera av spelbolagen sina odds bonusar rejält. Det finns flera mycket förmånliga bonusar som man bör utnyttja som spelare.

I motsats till casinobonusar är oddsbonusar oftast mycket förmånliga för spelaren. Även om du redan har ett eller flera spelkonton så är det definitivt en bra ide att öppna nya konton hos spelbolag, där du inte redan är kund, för att dra nytta av nya odds bonus erbjudanden.

Här är några av höstens bästa oddbonusar:

Expekt ger fortfarande ett riskfritt spel men har höjt maxbeloppet till 1000 kr. Registrera ett nytt konto sätt in pengar och lägg ett spel. Förlorar du så betalar Expekt tillbaka förlusten, upp till max 1000 kr. Fördelen med den här bonusen är att åtrbetalningen sker som riktiga pengar, som du omedelbart kan ta ut igen. Detta ger den här bonusen ett väldigt bra värde!

Gå till Expekt…

Betsafe dubblar sin tidigare oddsbonus till 100% upp till 2000 kr. Summan av bonusen plus insättningen måste omsättas minst 3 gånger på något spel i sportsbook med minst 1,50 i odds innan du kan ta ut eller spela med pengarna i andra avdelningar än sport. Spelande i hela sportsbooken inklusive livebetting räknas till omsättningskraven.
Högt maxbelopp och relativt enkelt spelkrav – en bonus som man inte får missa att utnyttja.

Gå till Betsafe…

Betsson erbjuder 100% upp till 1500 kr med samma omsättningskrav som Betsafe. Kryddan här är att du så långt lagret räcker dessutom får en matchtröja från Premier League. Bli kund, sätt in och lägg ett spel för minst 500 kr (min odds 1.50) och få ditt favoritlags matchtröja hem i brevlådan.

Gå till Betsson…

Gå till William Hill och få 100% bonus upp till 1000 kr…

Gå till ComeOn och få 400% oddsbonus upp till 400 kr…

Gå till Ladbrokes och få ett Freebet på 1000 kr…